Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Vali Yaman Edremit'te

Vali Yaman Edremit

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, görev süresi içerisinde Edremit'e ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, görev süresi içerisinde Edremit’e ilk ziyaretini gerçekleştirdi.
Edremit Kaymakamlığı ve Edremit Belediyesi’ni ziyaret eden Yaman, Edremit’i ve Balıkesir’i kalkındırmak için yerel yönetimlerle koordine içerisinde çalışmanın önemini anlattı.
Edremit Belediyesi’ni ziyaretinde Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker ve daire müdürleri tarafından kapıda karşılanan Vali Yaman, yeni belediye yönetimine başarı dileğinde bulundu.
Balıkesir’in büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte Edremit’in büyük ve güçlü bir kent olduğunu işaret eden Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, şöyle konuştu: “Balıkesir’in büyükşehir olmasıyla birlikte nüfus bakımından ilimizin en büyük ikinci ilçesi konumunda olan Edremit, tarihi ve turizmi ile de övünç kaynağı konumundadır. Edremit’in gelişimi adına Valilik olarak üzerimize düşen görev ne ise onu da yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın”
Başkan Vekili Diker, “Vali beyin de ifade ettiği gibi, büyüyen ve gelişime açık olan Edremit’i sosyal demokrasi ilkeleri çerçevesinde geliştirmek ve dünya kenti haline getirmek istiyoruz. Belediye Başkanımız Kamil Saka, değerli meclis üyelerimiz ve belediye personelimizle birlikte ortaya koyduğumuz hedefi başarmak adına da gece/gündüz yoğun ve meşakkatli bir çalışma ortaya koyuyoruz” dedi.
Edremit Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker tarafından Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’a Edremit Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili brifing verildikten sonra ziyaret sona erdi.



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli